16:09 - 21 Prill 2021

Rave Live Session është transmetimi javor , i mundësuar nga Win Music Freedom, ku shfaqim DJ-të më të mirë lokal dhe Internacional.

Pas një performance unike dhe shumë të pëlqyer nga publiku, përsëri Rave fton Ägain.

Ägain është një udhëtim muzikor i përbërë nga dy artistë që ndërlidhin elemente të technos hipnotike duke i mundësuar dëgjuesit një përvojë intensive pranë abstraktes.

Me një tingull të rafinuar, duke ndërtuar atmosferë të thellë dhe energjike, ata ofrojnë një përvojë vërtetë unike për të arritur hapësira të brendshme dhe për të humbur në moment. Bëhuni gati për energji terapeutike ecila do të ketë një ndikim të drejtpërdrejtë në shpirtin tuaj.

Këtë të diel nga ora 21:00 në faqen zyrtare në Facebook të RAVE TRAVEL, Win Music Freedom dhe Insajderi.