11:01 - 08 Janar 2021

Rc Refresher Tropic është shija më e re në tregun Kosovar, prodhuar nga Fluidi.

Një pije jashtëzakonisht freskuese e kombinuar nga lëngu i portokallit dhe shija e frutave tropikale, bën që Rc Refresher Tropic të ketë super shije.

Jo alkoolike dhe me një shije shumë unike është Rc Refresher Tropic, që tashmë mund ta gjeni në markete moderne dhe tradicionale.

E gjitha që ju duhet juve është vetëm ta shijoni për herë të parë këtë produkt, dhe më pas ne ju garantojmë që nuk do ta ndërroni asnjëherë.

Shije e pa rezistueshme, Rc Refresher Tropic!