16:23 - 18 Shkurt 2023

Të nominuarit e kësaj jave në Big Brother VIP ishin Maestro, Dea Mishel, Kristi, Diola dhe Nita.

Xing.al publikoi një sondazh ku patët mundësinë të votonit për banorin që dëshironi të largohet dhe votat më të shumta kanë qenë për Dea Mishel.

Dea ka marrë 42% të votave dhe pas saj vjen Diola me 39%, Kristi me 8%, Nita me 6% dhe Maestro me 4%.