11:08 - 21 Shtator 2022

Mbrëmë në Prishtinë, më saktësisht në lagjen “Qafa” ka ndodhur një rrahje mes dy personave.

Një përleshjen fizike mes dy meshkujve që ka ndodhi mbrëmë në lagjen Qafa në Prishtinë. Njëri e ka goditur grusht fytyrës tjetrin dhe e ka rrëzuar përtokë.

Në bazë të videove që kanë arritur në redaksinë e Insajderit, shihet se në përleshje ka qenë e përfshirë edhe një femër.

Pamjet:

Insajderi ka provuar të marrë informata prej Policisë së Kosovës, por të njëjtin nuk janë përgjigjur.

Tags: