09:36 - 14 Mars 2023

Policia e Kosovës ka njoftuar se në Burgun e Dubravës ka ndodhur një rrahje ku një person është sulmuar fizikisht

Rasti është hapur si “lëndim i lehtë trupor”.

I dyshuari dhe viktima janë të burgosur në Burgun e Dubravës.

Njoftimi i plotë i policisë:

LËNDIM I LEHTË TRUPOR/Burgu i Dubravës 13.03.2023 – 12:35. Viktima mashkull kosovar ka pësuar lëndime trupore pasi është sulmuar fizikisht nga i dyshuari mashkull kosovar. I dyshuari dhe viktima janë të burgosur në Burgun e Dubravës. Rasti është inicuar si më lartë me vendim të prokurorit.

Tags: , ,