22:22 - 25 Qershor 2017

Një incident i rëndë ka ndodhur pak minuta më parë në Vlorë në një nga KZAZ-të ku ka pasur një përplasje fizike masive midis simpatizantëve të LSI-së dhe komisionerëve të Partisë Socialiste.

Siç shikohet edhe në këtë video Moisi Meminaj eksponent i LSI-së për deputet godet me grusht një komisioner të PS-së. Meminaj më herët ka qenë kryetar i Partisë Demokratike Vlorë.