12:57 - 18 Tetor 2020

Një autobus me 15 pasagjerë u varros sot në tokë dhe rrëshqitje dheu në Pakistanin verior, raporton Reuters.

Ekipet e shpëtimit po përpiqen të shpëtojnë të mbijetuarit e mundshëm në vend.


Zyrtari lokal i Policisë, Vakil Kan tha se autobusi në rrugën malore nga qyteti Rawalpindi për në qytetin Skarduu fluturoi në një hendek dhe menjëherë u zhduk nën tonë me baltë dhe gurë, duke vlerësuar se shanset që ndonjë nga pasagjerët t’i mbijetojë kësaj fatkeqësie janë shumë të vogla.