19:30 - 16 Mars 2023

Debatet e sotme mes Armaldos , Krisit dhe Luizit kanë qenë të vazhdueshme dhe mjaft të ashpra.

Teksa Armaldo po debatonte me Luizin, Olta i kërkoi atij të bisedonin diçka veçmas. Ajo e mori Armaldon dhe dolën në pishinë për të biseduar rreth debatit të ashpër që ai pati me Kristin e më pas me Luizin.

Olta i tha Armaldos se me këto debate që ai po bën, automatikisht është jashtë shtëpie, pasi po tregon një sjellje shumë të shëmtuar, teksa e këshilloi Maestron se ai duhet të rri i qetë si “Pasha” sepse ka punuar për këtë ditë.

Ajo i tha se nuk ka pse merret as me Luizin dhe as me Kristin, pasi në këtë mënyrë, po dëmton lojën e vet.

Sipas saj është Kristi ai që duhet të debatojë sepse ai nuk ka nxjerrë asnjë fjalë nga goja dhe jo ai, sepse është lojtar i fortë.