13:51 - 31 Dhjetor 2022

Një punonjëse e bankës në Prishtinë është ankuar në polici, pasi në bankë janë deponuar pothuajse 250 euro të falsifikuara.

Policia e Kosovës ka njoftuar se bëhet fjalë për dy kartëmonedha në vlerë 50€, një kartëmonedhë në vlerë 20€, 51 monedha në vlerë 2€ dhe 20 monedha në vlerë 1€.

Kartëmonedhat dhe monedhat janë sekuestruar nga njësia e forenzikës, si dhe për rastin është njoftuar edhe prokurori.