10:57 - 21 Janar 2022

Drejtoria Rajonale e Policisë në Prishtinë, gjatë të së enjetes ka realizuar një bastisjeje në fshatin Gradicë të komunës së Drenasit, i cili ka rezultuar me gjetjen dhe sekuestrimin e tri armëve të cilat janë:

  • Një armë automatik, AK47 me dy karikatorë,
  • Një pushkë gjuetie,
  • Një revole me dy karikatorë, si dhe,
  • Pesëdhjetëenjë copë fishek të kalibrave të ndryshëm, përcjellë Insajderi

Sipas policies F. F mashkull, 41 vjeç, shtetas i Republikës së Kosovës, është shoqëruar në stacionin policor dhe pas intervistimit me rekomandimin e prokurorit të shtetit ndaj tij është iniciuar rasti për mbajtje në pronësi, kontroll ose posedim të pa autorizuar të armëve, pë tu proceduar më tej./Insajderi/