21:56 - 21 Tetor 2021

Ish-ministri i Drejtësisë, Selim Selimi i ka reaguar këshilltarit të presidentes Vjosa Osmani, pasi ky i fundit në një reagim hodhi akuza ndaj Selimit për neglizhencë dhe mungesë të veprimeve, gjatë kohës sa Selimi ishte ministër i Drejtësisë.

Përmes Twitterit, Selimi tha se nuk i frikësohet prokurorëve dhe gjykatësve, me gjithë tendencën e Muratit për ta politizuar drejtësinë.

Ndër të tjera, Selimi tha se Murati duhet ta informojë më mirë presidenten, pasi që sipas tij, Prokuroria dhe Gjykatat janë heronj e jo marioneta për t’i kontrolluar.