12:12 - 25 Janar 2023

Kryetari i Komunës së Prizrenit, Shaqir Totaj, është kërcënuar nga një i dyshuar të martën mbrëma.

Lajmin e ka konfirmuar zëdhënësi i Policisë për Rajonin e Prizrenit, Shaqir Bytyqi, i cili ka ka thënë se Totaj është kërcënuar për shkak se i dyshuari ishte i pakënaqur me vlerësimin e pronës së tij nga komuna.

“Dje me date 24.01.23 , në Sektorin Rajonal të Hetimeve në Prizren, kryetari i Komunës së Prizrenit ka raportuar se reth orës 20:00 eshte kanos nga nje i dyshuar, i dyshuari i pare ka percjellë mesazhin nëpërmes të dyshuarit të dytë, të djali i ankuesit”.

“Ankuesi është kanos nga i dyshuar pasi që ai është i pakënaqur me vlersimin e pronës së tij nga komuna. Fjala është për një pronë-shtëpi e cila ka disa vite që pengon përfundimin e rrugës “tranziti i ri” në Prizren”, ka thënë Bytyqi për Gazetën Insajderi.

Për kërcënimin kundër tij ka folur edhe vetë kryetari Totaj, i cili ka thënë për Gazetën Insajderi se “organet kompetente janë duke u marrë me rastin”.

Të dyshuarit janë intervistuar dhe me urdhër të prokurorit kujdestar janë ndaluar për 48 orë.