18:59 - 20 Korrik 2021

Nëse jeni në një lidhje dashurie dhe nuk e keni përkushtimin që kërkoni nga partneri juaj apo vazhdimisht po përjetoni situata që vënë në pikëpyetje seriozitetin e lidhjes suaj dhe dashurinë e partnerit, atëherë duhet t’i ndiqni këta hapa për të kuptuar vërtetësinë e lidhjes suaj.

Bisedat tuaja janë shumë “të thata”

Një marrëdhënie e shëndetshme dhe e thellë kërkon që të dy partnerët të jenë të hapur për të folur për veten dhe botën përreth tyre. Sidoqoftë, partneri juaj nuk fillon një bisedë nëse nuk ka nevojë për diçka nga ju. Dhe edhe kur përpiqesh të fillosh një diskutim duket plotësisht i painteresuar për ato që thua.

Përpiqet të të ndryshojë ty dhe zakonet e tua

Të dy mund të keni disa tipare që nuk i doni te njëri-tjetri. Dhe në një marrëdhënie jo të vërtetë partneri juaj do të dëshirojë të ndryshojë gjërat që nuk i pëlqejnë te ti.

Nuk të ndihmon për të gjetur zgjidhje për problemet

Konfliktet dhe mosmarrëveshjet janë të zakonshme në marrëdhënie dashurie dhe kërkohet punë nga të dy partnerët për t’i zgjidhur ato. Të dy duhet të pranoni përgjegjësitë tuaja dhe të takoheni diku në mes. Sidoqoftë, partneri juaj nuk është i interesuar të bëjë asgjë nga ato dhe thjesht largohet duke pritur që stuhia të qetësohet.

Nuk je prioriteti i tij/saj

Shanset janë që partneri juaj të anulojë planet tuaja shumë shpesh duke përmendur justifikime të kota. Ai/ajo gjithashtu mund të deklarojë trishtimin e tyre për këtë dhe se “nuk është në duart e tij/saj” për të kontrolluar situatën.

Përmend ish-partnerin e tyre të mëparshme shumë shpesh

Ekzistojnë gjasat që partneri juaj të mos e ketë harruar ish-in e tij dhe që ju të jeni vetëm diçka kalimtare. Duhet të dyshoni për këtë nëse flet shumë për ish-in ose, edhe më keq, ju krahason me ta. Kjo është një shenjë e qartë se koka dhe zemra e tij/saj është mbërthyer në të kaluarën dhe marrëdhënia juaj po shërben si një shpërqendrim. Ai/ajo mund të kërkojë të rrisë egon e tij/saj pasi marrëdhënia e kaluar nuk kishte arritur.

Nuk bën plane në të ardhmen me ju

Në një marrëdhënie të thellë dhe kuptimplotë tema e së ardhmes suaj duhet të lindë herët a vonë, jo vetëm për të pasur fëmijë ose për t’u martuar, por për gjëra të thjeshta siç janë udhëtimet në të ardhmen dhe takimi me familjet e njëri-tjetrit. Nëse partneri juaj duket i painteresuar për të zhvilluar një bisedë të tillë me ju ndoshta është çështje angazhimi.