×
 • LifeStyle
 • LifeStyle

  Shikoni njeriun në vesh dhe do të mësoni të gjitha sekretet e personalitetit të tij!

  Insajderi
  13 February 2023 - 17:51

  Nëse dëshironi të mësoni çfarë është karakteri i dikujt dhe çfarë prirjesh ka, shikoni atë person në vesh

  Sipas veshëve mund t’i identifikoni të tjerët, pothuajse sikur sipas gjurmëve të gishtave.

  Veshët formohen në çastin e lindjes dhe gjatë jetës pësojnë ndryshime të parëndësishme, theksojnë ekspertët.

  Personat narcisë kanë veshë të rrumbullakët, dëshirojnë të jenë në qendër të vëmendjes, dhe do të bëjnë çdo gjë që të arrijnë qëllimin. I kushtojë rëndësi miratimit të ambientit për gjithë atë që bëjnë, janë të shoqërueshëm, me humor të mirë dhe gjatë jetës kanë shumë miq.

  Njerëzit dominues kanë laprat e veshit të theksuara dhe shumë të rrumbullakëta, ndërsa te personat e tërhequr laprat janë të bashkuara me kokën. Duken të rrafshëta, sikur nuk i kanë fare.

  Palaçot veshët i kanë në formë gjysmëhëne. Personat e tillë janë gjithmonë të gatshëm që të ndihmojnë dhe janë miqësorë. Mirëpo, problem është që së tepërmi i dëgjojnë të tjerët, idetë dhe këshillat e tyre, andaj humbin qëndrimet dhe vendimet e veta.

  Njerëzit e kujdesshëm dhe të besueshëm kanë veshë në formë katrori. Janë shumë përgjegjës, tek ata gjithmonë mund të mbështeteni sepse kujdesen për që askënd të mos e zhgënjejnë.

  Inteligjentët dhe të kujdesshmit kanë lytha në veshë. Për ata karakteristike është që kujdesen mirë për prindërit kur plaken. 

  OP-ED
  Nga Rubrika
  LifeStyle
  29 September 2023

  © 2016-2023 Gazeta Online Insajderi - Të gjitha të drejtat e rezervuara.

  Impressum

  Kontakt

  Trademark