22:51 - 20 Mars 2023

Xhuli dhe Shota kanë vazhduar debatet sërish edhe në Post Big Brother Kosova. Derisa tema e tyre ishte mosfitorja e Xhulit dhe pretendimet e saj për fitoren e cmimit të madh.

Ishte Shota e cila eskaloi duke i thënë Xhulit se pretendimi i saj për fitore ishte një reklamë në një letër të miellit.

“Ti se ke fitu cmimin se se ke fitu ate cmim, i ke pas pretendimet me qenë reklamë në një letër të miellit”.