21:05 - 01 Tetor 2022

Dhjetëra zjarrfikës rusë u përballën me një zjarr të madh në një bazë ajrore në Krime, i cili sipas zyrtarëve u shkaktua për pasojë e daljes nga pista të një avioni të madh.

Baza ajrore është e vendosur në Sevastopol dhe aty qëndron flota ruse e Detit të Zi.

Mediat lokale publikuan video nga ngjarja, ku shfaqet një re e madhe tymi nga baza ajrore si dhe shpërthime të njëpasnjëshme që mendohet të shkaktohen nga municionet.

Tags: , ,