15:03 - 31 Janar 2023

Melinda e ftuar në “Zemër Luana” në lojën “Paintball” nuk është kursyer për disa nga personazhet e njohur të showbizit. Një ndër pyetjet ka qenë se cili prej personazheve në tabelë ishte një “palo” personazh.

Melinda ka qëlluar në drejtim të Kidës, duke treguar se dikur i pëlqente më shumë por jo dhe aq tani më që ajo ka ndërruar stilin.

Por nuk u ndal me kaq.

Këtë deklaratë ajo e ka sqaruar përballë Meriton Mjekiqit duke zbuluar se me Kiden ndiqen në rrjetet sociale por nuk kanë ndonjë afrimitet.

Ndiqemi me njëra-tjetrën por nuk kam pasur kurrfarë raporti me të. Kur e kam takuar, më ka takuar shumë ftohtë nuk më ka folur. Nuk ka lidhje. Si artiste më ka pëlqyer si e ka pasur stilin tani po më duket se po del jashtë vetes dhe nuk po i ka hije asaj”, shtoi tutje Ademi.

E pas këtyre deklaratave duket se Kida ka reguar sipas mënyrës së saj. Në foton e fundit të publikuar në Instagramin e saj ajo ka shkruar:

Zemër qetësohu”

Tags: ,