22:53 - 09 Prill 2017

Në zonën e Butrintit në jug të Shqipërisë rritet midhja e Butrintit, e njohur ndryshe si “mbretëresha e liqenit”.

Prodhuesit që furnizojnë nevojat e tregut të brendshëm po kërkojnë tani mundësi eksporti edhe në vende të Bashkimit Europian.

Kohët e fundit ka pasur bisedime mes Ministrive të Ekonomisë së Kosovës dhe Shqipërisë për ta sjellë midhjen e Butrintit në tregun e Kosovës.

[arve url=”//www.zeriamerikes.com/embed/player/0/3802983.html?type=video”/]

Tags: ,