10:20 - 24 Maj 2022

Tifozët holandezë të Feynoord janë të parët që kanë mbërritur në Shqipëri dhe menjhërë kanë ndezur atmosferë duke kërcyer e kënduar nëpër rrugët dhe baret e Tiranës.

Mirëpo kjo situatë duket se nuk është pritur mirë nga qytetarët. Mbrëmjen e djeshme ndaj disa tifozëve që po këndonin poshtë pallatit të Sali Berishës i është hedhur ujë dhe sende të forta për t’i larguar pasi ishin shqetësuar nga zhurma.

Kjo metodë nuk ka rezultuar e sukseshme, pasi tiofzët kanë vazhduar festën, ndërsa në vendngjarje ka mbërritur edhe policia.