13:03 - 25 Nëntor 2021

Nga raportimet e datës 25 nëntor 2021 nga klinikat Covid dhe spitalet e përgjithshme, në ShSKUK janë të shtrirë 48 pacientë, 15 janë me Covid-19 pozitivë dhe 33 janë post-covid.

Me oksigjeno-terapi janë 11 pacientë, përderisa në mjekimin intensiv të Klinikës Infektive nuk ka pacientë.

Numri i pacientëve me COVID-19 dhe post-covid, sipas klinkave COVID-19 dhe spitaleve të përgjithshmeKlinika Infektive, 6 pacientëKlinika e Pulmologjisë, 8 pacientë post-covid-19Spital i Pejës, 5 pacientëSpitali i Gjakovës, 7 pacientëSpitali i Ferizajt, 2 pacientë