Shteti i Kosovës kërkon burgosjen e oligarkut të afërt me Edi Ramën, akuzohet për shkatërrim të Brezovicës

Gazeta Insajderi, ka siguruar aktakuzën kundër biznesmenit Gentjan Sulo. Ai akuzohet se përmes kompanisë “Stella Construction”, ku aksionar është edhe publicisti Veton Surroi, ka kryer veprën penale ndotje, degradim dhe shkatërrimi i mjedisit. Kundër tij ka nisur një proces gjyqësor, rrezikon që të dënohet nga 1 deri në 8 vite burgim. Po ashtu, Sulo rrezikon … Continue reading Shteti i Kosovës kërkon burgosjen e oligarkut të afërt me Edi Ramën, akuzohet për shkatërrim të Brezovicës