11:54 - 22 Janar 2021

Filmi i James Bond “No Time To Die” është shtyrë për herë të tretë për shkak të pandemisë së koronavirusit,  ndërsa Hollywood-i përballet me përçarjen e vazhdueshme të shkaktuar nga pandemia.

“No Time To Die” do të shfaqet globalisht në 8 tetor, thuhet në një njoftim në faqen e internetit të filmit.

Fillimisht, ishte vendosur që të shfaqej në ekran në prill të këtij viti pas vonesave të shumta të shkaktuara nga pandemia.

Filmi është pjesa e 25-të në ekskluzivitetin e Bond dhe shënon paraqitjen e fundit të Daniel Craig si agjent i shërbimit sekret britanik 007.

Vonesa vjen si një goditje e mëtejshme për kinematë që janë detyruar të mbyllen për muaj me radhë për shkak të bllokimeve.

Në fillim të kësaj jave, prodhuesit kryesorë të filmave përfshirë Danny Boyle dhe Sir Steve McQueen i shkruan qeverisë së Mbretërisë së Bashkuar, duke bërë thirrje për mbështetje financiare për zinxhirët e kinemasë sepse “kinemaja në Mbretërinë e Bashkuar qëndron në buzë të një humnere”.