15:49 - 17 Tetor 2020

Nuk ka dyshim që 2020 ka qenë një vit që ndryshon lojën.

Për shumë çifte, pandemia e koronavirusit ka sjellë një tendosje në marrëdhëniet e tyre.

Kjo gjithashtu ka ndryshuar nevojat seksuale të njerëzve dhe shumë kanë punuar për të mbajtur veten të kënaqur kur qëndrojnë në shtëpi.

Sipas mësueses së seksit Dominnique Karetsos, nuk ka të bëjë vetëm me lidhjen me trupin, por me mendjen dhe shpirtrat tanë.

Ajo tha: “Nëse 2019 ishte një vit i kujdesit për veten, 2020 e ka parë këtë të rritet më shumë se kurrë”.