11:10 - 03 Maj 2021

Një ndër rregullat e “Përputhen” është që konkurrentët nuk duhet të takohen jashtë programit.

Mirëpo, në rrjet po qarkullon një video e Sindit dhe Atdheut në një lokal.

Dyshja shfaqen të ulur në një tavolinë dhe shumë të afërt me njëri-tjetrin. Nuk dihet se çfarë kanë biseduar, prandaj mbetet të presim një reagim nga vetë ata të dy.

Kujtojmë se pak kohë më parë Atdheu i tha Sindit se i ishte zbehur pëlqimi për të, por konkurrentja nuk e besoi.