15:47 - 17 Qershor 2019

Mauro Icardi do të largohet nga Interi, pasi sipas shkrimeve të medieve italiane, ka vendosur ta paditë klubin nga “Meace” për ngacmim,

Natyrisht, të gjithë janë të pajtimit se për këtë vendim të pabesueshme më meritore është bashkëshortja e tij dhe agjentja, Wanda Nara, më shumë në Insporti.com.