17:38 - 11 Janar 2022

Skandalet në shtëpinë e famshme “Big Brother VIP Albania” nuk kanë të ndalur.

Tashmë po dëshmohet hapur se Ilir Shaqiri po favorizohet hapur dhe se shqiptarët e Kosovës që janë aty po nënçmohen.

Në një video që nuk është transmetuar nga produksioni i “BB VIP”, shihet Iliri duke i thënë DJ Dagz-it se nuk je shqiptar po kosovar.

Iliri: “Unë jam shqiptar”

Dagzi: “Edhe unë jam shqiptar”

Iliri: “Jo, ti je kosovar”.

Në një video tjetër, Iliri shihet duke e mohuar se e ka bërë këtë, por video-incizimi është provë se Iliri ka nënçmuar gjith shqiptarët e Kosovës.

Nuk është hera e parë që ndodhë që shqiptarët e Kosovës në “BB VIP” nënçmohen.

Sabiani kur ishte larguar me tele-votim, s’kishte përshëndetur banorët që ishin nga Kosova.

Lojtës Videosh