15:00 - 30 Nëntor 2021

Ministrja e Punëve të Jashtme të Kosovës, Donika Gërvalla ka dështuar në përpjekjen e saj të fundit për të mashtruar popullin, shkruan Insajderi.

Ajo në një emsion televizi në T7, derisa është munduar të “zmadhoj” punët në vendosjen e marrëdhënieve mes Kosovës dhe vendeve që deri tash nuk kanë pranuar as të kenë takime zyrtare për të diskutuar me përfaqësues të MPJ-së.

Por, përpjekja e saj për ta mashtruar popullin dështoi kur gazetari i kërkoj të përmend emrat e vendeve me të cilat është bërë përparime sa i përketë raporteve zyrtare. Në këtë moment ajo bëri një veprim të pazakont prej një kryediplomateje.

Deklarata e plotë e ministres Gërvalla: