15:56 - 24 Janar 2023

Spitali i Përgjithshëm i Pejës ka reaguar pasi mjeku Besnik Ibraj sulmoi punëtorin, rast të cilin e ka konfirmuar edhe policia.

Përmes një reagimi në faqen zyrtare në Facebook, Spitali e ka demantuar lajmin se mjeku i tyre ka sulmuar punëtori.

Sipas tyre, mes mjekut dhe punëtorit ka ndodhur një mosmarrëveshje verbale. Pasi punëtori nuk e kishte respektuar orarin e punës.

“Spitali i Përgjithshëm në Pejë demanton lajmin e paraqitur në mediat me qëllime të paqarta ku flitet kinse për rrahje mes Personelit tonë. Spitali i Përgjithshëm në Pejë nuk ka konfirmim se ka ndodh ndonjë konflikt mes Personelit tonë, por NE kemi konfirmim nga Menagjmenti i Emergjencës se ka pas mosmarrëveshje verbale për shkak të mos respektimit të orarit të punës nga punëtori”, thuhet në njoftim.

Ata janë shprehur se kjo mosmarrëveshje verbale është duke u trajtuar brenda organeve të këtij institucioni shëndetësor.