19:52 - 18 Shtator 2021

Reperi Stres është njëri ndër reperët i cili nihet për rrethin e ti të gjërë shoqëror.

Ai gëzon një famë mjaftë të madhe dhe mbështetje maksimale nga të rinjët.

Së fundmi, ai në llogarinë e tij Instagram ka shpërndarë një fotografi të shokut të tij.

Ai qenka martuar dhe stresi qenka mjaftë i gëzuar për martesën e të tij dhe spo di si ta shprehë.