23:10 - 30 Janar 2023

Mbresa dhe Stresi i kanë bërë një “prank” Xhulit gjatë javës.

“Pranku” kishte të bënte me disa rroba të dërguara nga reperi shqiptar Noizy.

Lidhur me këtë janë zhvilluar debate të forta në “prime”.

E gjatë debateve, Stresi i ka kërkuar reperit të dërgoj rroba më shumë.

Tags: ,