Supremja rrëzon vendimin e AKP’së, Haziz Tafaj rikthehet si aksionar i ‘AgroKosova Holding’

Kolegji i Apelit i Dhomës së Posaçme të Gjykatës Supreme ka miratuar ankesën e biznesmenit Haziz Tafa kundër Agjencisë Kosovare të Privatizimit (AKP) për rastin e ndërmarrjes “AgroKosova Holding”. Supremja, në një aktgjykim të shpallur sot, ka urdhëruar AKP-në të kthejë rastin në gjendjen e mëparshme dhe ka urdhëruar AKP-në që të ekzekutojë këtë vendim … Continue reading Supremja rrëzon vendimin e AKP’së, Haziz Tafaj rikthehet si aksionar i ‘AgroKosova Holding’