15:47 - 25 Nëntor 2021

Gjykata Supreme ka vendosur që të shkoj në rivotim për raundin e dytë të votimit jashtë Kosovës që i takon Zgjedhjeve për Kryetar të Komunës së Dragashit.

Pas kësaj ka reaguar Anëtari i Kryesisë së Partisë Demokratike të Kosovës, Betim Gjoshi i cili tha se ky vendim fakton se është minuar integriteti i votimit.

“Ky është vendimi i Supremes që fakton se është minuar integriteti i votimit jashtë Kosovës për komunën e Dragashit. Sot, pretendimet e PDK-së u zyrtarizuan, pas PZAP-it, edhe nga Gjykata Supreme”, ka shkruar Gjoshi.

Ai tutje propozoj edhe rrugë që sipas tij duhet të ndjekën nga KQZ-ja dhe Prokuroria.