15:34 - 11 Janar 2022

Kylie Jenner konfirmoi shtatzëninë e saj në shtator dhe pritet të lindë çdo ditë tani!

Më e reja e motrave Kardashian- Jenner pati një shtatzëni të parë private gjatë gjithë vitit 2017 dhe lindi vajzën e saj, Stormi Webster, shkurtin e ardhshëm.

Ylli 24-vjeçar po përgatitet të bëhet nënë e dy fëmijëve ndërsa arrin në fund të tremujorit të tretë të shtatzënisë, gjatë vitit 2021 ajo postoi një sërë fotosh të adhurueshme duke treguar barkun e saj në rritje!

Veshjet në këto fotografi ishin gjithmonë të bukura e të veçanta.

Shikoni më poshtë veshjet e yllit të ndara me ndjekësin në anë të fotografive:

nga TaboolaRekomanduarMund t’ju interesojnëVillas Prices In Dubai Might Be Cheaper Than You Think.Villas in DubaiSearch NowCloud Backup For Photos Might Be Better than You ThinkCloud Backup for Photos | Search AdsVillas Prices In Dubai Might Be More Affordable Than You Think.Buy Dubai VillasClick Here