18:21 - 21 Janar 2022

Drejtoria për media dhe marrëdhënie me publikun e Kuvendit të Kosovës ka njoftuar se të hënën do të mbahet seancë e jashtëzakonshme.

Duke e ditur edhe për oroblemin e energjisë elektrike në të cilin po kalon Kosova, Seanca ka një pikë të rendit të ditës me debat parlamentar pra, për shtrenjtimin e energjisë elektrike.

Kjo seancë do të fillojë nga ora 12:00.