Televizioni propagandues i Albin Kurtit dhe VV-së nuk mund të pajiset me licencë

Televizioni “TVV”, i hapur sot nga Lëvizja Vetëvendosje, nuk mund të pajiset me licencë nga Komisioni i Pavarur i Mediave (KPM). Kësisoj, televizioni propagandues i subjektit politik të Albin Kurtit do të mbetet pa licencë nga organi i pavarur i cili rregullon shërbimet audio-vizuale në Kosovë. Sipas Ligjit për Komisionin e Pavarur të Mediave, partitë … Continue reading Televizioni propagandues i Albin Kurtit dhe VV-së nuk mund të pajiset me licencë