Tenderi i dyshimtë prej 17 mijë eurosh i Ministrisë së Drejtësisë, Insajderi sjell detaje

Një tender prej 17 mijë eurosh i është dhënë kompanisë “Lex Business” nga Ministria e Drejtësisë e drejtuar nga Albulena Haxhiu. 50 për qind të aksioneve në këtë firmë i ka Vjosa Shkodra, zëvendës shefe e aktivitetit të USAID-it Drejtësia Komerciale që ndihmon Ministrinë e Drejtësisë. Insajderi e ka përcjellë nga fillimi këtë tender, dhe … Continue reading Tenderi i dyshimtë prej 17 mijë eurosh i Ministrisë së Drejtësisë, Insajderi sjell detaje