Tensionet në Veri – Kryeministri me thirrje ndaj NATO-s, BE-së e qendrave perëndimore

Kryeministri Albin Kurti u ka bërë thirrje ndërkombëtarëve që të reagojnë duke e dënuar “dhunën dhe agresionin e bandave kriminale në veri të Kosovës”. “I bëj thirrje faktorëve ndërkombëtarë, kryeqendrave perëndimore demokratike, Bashkimit Europian dhe NATO-s që të dënojnë dhunën dhe agresionin e bandave kriminale në veri të Kosovës të cilat janë qartazi të nxitura, … Continue reading Tensionet në Veri – Kryeministri me thirrje ndaj NATO-s, BE-së e qendrave perëndimore