16:00 - 24 Janar 2023

Policia e Kosovës në koordinim me Prokurorinë, ka arrestuar katër persona në që dyshohet të jenë përfshirë në veprimtari kriminale.

Aksioni i policisë është kryer në rajonin e Prishtinës.

Për shkak të rrezikshmërisë së lartë, arrestimi i personave të dyshuar është bërë në mbështetje të Njësisë Speciale Intervenuese dhe Njësisë së Reagimit të Shpejtë.

Driton Sylejmani, Xhevdet Mehanja, Hyseni Hoxha dhe Tefik Shalaku, janë të dyshuar për tentim vrasje, rrahje, detyrim, zjarrvënie e vepra të tjera kriminale.

Për më shumë detaje shiko videon: