09:58 - 25 Maj 2023

Shumë punonjës në pozicione të larta, përveçse menaxhojnë presionin, kërkojnë edhe vendimmarrje të shpejtë kur shfaqen probleme dhe kriza.

Megjithatë, për të marrë vendimet e duhura, fillimisht duhet të identifikoni se çfarë nuk po shkon mirë dhe se kjo duhet të ndodhë brenda një periudhe të shkurtër kohore.

Por sa i trajnuar është truri juaj për të zbuluar problemin në kohë? Kjo është pikërisht ajo që përpiqet të kontrollojë testi i mëposhtëm i IQ-së.

Ka shumë zero në imazhin më poshtë. Nëse arrini të gjeni “C”-në e fshehur në më pak se 9 sekonda, kjo do të thotë se truri juaj i përpunon të dhënat shumë shpejt dhe mund të zbulojë me kohë se çfarë nuk shkon.

Përgjigja për testin e IQ

Tags: ,