13:20 - 09 Qershor 2022

Gjatë ditës së sotme prej orës 12:00 pjestarë dhe mbështetës të komunitetit LGBTIQ+ do të marshojnë nëpër rrugët kryesore të kryeqytetit me moton “Edhe në shtet edhe në familje”.

Kjo paradë do të përmbyllet me një koncert në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve, ku do të përformojë këngëtarja shqiptare, Altuna Sejdiu – Tuna.

Kujtojmë që Sejdiu ka treguar gjithmonë mbështetjen e saj për komunitetin LGBTIQ+.

Ky komunitet gjithashtu ka marrë mbështetje edhen nga një numri të madh i artistëve shqiptar.