20:48 - 23 Janar 2023

U tha se Sara Berisha dhe Dj Pm, janë pritje të ëmbël, por nuk u konfirmua asgjë.

Së fundmi ka reaguar Sara Berisha duke i mohuar këto aludime, dhe duke shtuar se një lajm për shtatzan do ta marrim vesh vetëm nga ajo , jo nga dikush tjetër.

“Jo njerez nuk jam shtatzane, ju lutem mos me uroni”, ka shkruar Sara.