11:53 - 25 Qershor 2022

Ditë më parë Elita Rudin shijoi pushimet dhe e kaloi vapën në mënyrën më të mirë, por në një nga foto e publikuara nga plazhi dicka nuk shkoi. Harroi një detaj duke përdorur fotoshop, shkruan Kosovarja.

Elita deformoi dorën e saj, saqë ngjante si një dorë plastike. Kjo ishte arsyeja se pse ajo reagoi dhe e sqaroi për ndjekësit e saj në Instagram se si ndodhi.

Ja përgjigja: