15:04 - 24 Shtator 2019

Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjke, në bashkëpunim me shoqatën kulturore ‘Dardania Bamberg’ kanë organizuar në Gjermani, ndeshjen miqësore në mes të përfaqësuesve të shoqatës “Dardania Bamberg“ dhe të deputetëve të Bundestagut gjerman.

 

Ky organizim kishte për qëllim përforcimin e marrëdhënieve miqësore në mes të popullit shqiptarë dhe atij gjerman.

 

Gjithashtu u shfrytëzua si mundësi edhe për lobim për liberalizimin e vizave për qytetarët e Kosovës.

 

Për këtë organizim kontribut të veqantë kanë dhënë deputeti Andreas Schwarz nga SPD si dhe sekretari i mbrojtejes së shtetit Thomas Silberhorn nga CSU.