09:34 - 05 Shkurt 2023

Dea Mishel është sulmuar nga ndjekësit në rrjetet sociale pasi zgjodhi të dërgojë në nominim Efin, Kiarën dhe Luizin.

Ditën e sotme ajo ka humbur një numër të madh ndjekësish. Por familjarët e saj janë munduar të mbajnë të pandryshuar numrin e ndjekësve duke blerë followers të huaj.

Në bazë të algoritmit, rezulton se personat e fundit që kanë ndjekur Dean janë profile të huaja  të cilët blihen me programe të posaçme.