11:21 - 04 Maj 2021

SYTË në bashkëpunim me Qendresa kanë publikuar projektin e tyre më të ri, të shoqëruar edhe me video klip të realizuar ne pjesë te ndryshme të Prishtinës.

Ky projekt mban titullin ‘Up in the Air’ dhe është i kënduar në gjuhen angleze, dhe ka një tekst mjaft interesant.

Për më shumë rreth ‘Up in the Air’  mund ta dëgjoni projekt këtu:

SYTË ka kohë që ofrojnë muzikë dhe kanë projekte të shumta të realizuar, mirëpo falë zhanrit bendi ka më shumë audiencë ndërkombëtare se sa shqiptare.