08:12 - 13 Nëntor 2022

Ky është momenti kur një ushtar i Forcave të Armatosura të Ukrainës kthehet në shtëpinë dhe takon gjyshen e tij.

Në video, gjyshja e tij shihet derisa qan nga emocionet dhe ulet në gjunjë në shenjë mirënjohëse për nipin e tij ushtar i cili vrapoi me shpejtësi për ta përqafuar.

Rusia të premten tërhoqi plotësisht trupat nga bregu perëndimor i Dnipros në rajonin Kherson.