20:11 - 26 Maj 2023

Komisioneri për Zgjerim dhe Fqinjësi i Bashkimit Evropian, Oliver Varhelyi, ka dënuar sulmet në Veri ndaj EULEX’it dhe misionit civil të Bashkimit Evropian.

”Ne dënojmë fuqishëm sulmet ndaj patrullave të misionit civil të BE-së në Kosovë, EULEX”, ka shkruar ai në Twitter.