18:47 - 16 Janar 2021

Lëvizja Vetëvendosje para pak minutash ka publikuar listën e plotë të kandidatëve për deputetë, të cilët e ka dorëzuar për certifikim në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve.

Pjesë e kësaj liste është edhe Vasfije Krasniqi-Goodman me numrin 4 dhe Donika Gërvalla me numrin tetë.

Donika Gërvalla është vajza e Jusuf Gërvalles e cila iu ka bashkuar listës së Vjosa Osmanit.