13:45 - 21 Tetor 2021

Afrimiteti mes Fifit dhe Granitit sa vjen e rritet në Big Brother VIP.

Dyshja flenë afër me njëri-tjetrit dhe së fundmi kanë shkëmbyer fjalë dhe shikime romantike.

Fifi i ka shprehur dëshirën e madhe për ta përqafuar, ndërsa Graniti për ta puthur.

Fifi e ka filluar e para duke i thënë Granitit se “vdiqa me të përqafu”.

Ndërsa Graniti ia ktheu “edhe unë ty me të puç (puth).

Në fund ata kanë shtrënguar duart me njëri-tjetrin dhe kanë fjetur ashtu.