21:57 - 31 Janar 2023

Banori i Big Brother VIP Kosova, Vedati ua ka ritreguar një shaka vajzave të shtëpisë, që ia kishte shfaqur Brunos paraprakisht.

Vedati duket t’i ketë thënë se paga minimale në Kosovë kalon shifrën prej tre mijë eurove, ndërsa ka përshkruar me mimika edhe reagimin e Brunos karshi kësaj batute.

“Ishte temë shumë serioze në mes të Kosovës dhe diasporës. I thash ‘në Kosovë rroga minimale është tre mijë euro’”, ka treguar Vedati.

Tags: , ,